VG2 Barne- og ungdomsarbeiderfag

Barne- og ungdomsarbeiderfag

Vg2 Barne og ungdomsarbeiderfaget er for deg som ønsker å arbeide med barn og ungdom.

Tilbake til Helse- og oppvekstfag

Ny linje på Bergeland

Høsten 2017 startet vi opp med barne- og ungdomslinje her på Bergeland.

Inntakskrav: Vg1 Helse og oppvekst

På barne- og ungdomsarbeiderfag lærer du å tilrettelegge aktiviteter for barn og unge fra 0-18 år. I tillegg til teoretisk opplæring om barn og ungdoms utvikling, lærer du å planlegge, gjennomføre og evaluere arbeidet pedagogisk.

Velger du barne- og ungdomsarbeiderfag på Bergeland får du være mye ute i praksis, sammen med klassen din. Bergeland har startet et unikt samarbeid med Hannes Lekestue, Lassa skole og Stavanger Turistforening. Vi har vårt eget klasserom i barnehagen og vårt eget klasserom på Lassa skole!

Sammen med STF skreddersyr vi opplegg for ungdom med funksjonsnedsetting.

Vi har store deler av undervisningen ute i det virkelige livet, der du får god anledning til å knytte teori til praksis.

Etter endt opplæring i skole kan du søke læreplass i en av de nærliggende kommunene eller du kan søke allmennfaglig påbygg.

Læreplan: Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag

Tilbake til Helse- og oppvekstfag