Informasjon om PC-ordningen

PC

PC-ordningen er for deg som skal begynne i Vg1 og voksenopplæring høsten 2019. Les mer.

Viktig informasjon om PC-ordningen finner du her.

Elevene på Bergeland kan bruke både PC og Mac. Begge egner seg godt for opplæringen. Skolen stiller ikke krav til utstyrsnivå utover de rimeligste alternativene som Rogaland fylkeskommune formidler via innkjøpsordningen.

Dette må du vite:

• Elever som går Vg1 første gang i offentlige videregående skole i Rogaland og har ungdomsrett, kan benytte ordningen én gang fram til fristen 30. november.
  • Alle elever må ha egen datamaskin. Rogaland fylkeskommune tilbyr subsidierte maskiner gjennom PC-ordningen.
  • Du kan velge å heller bruke din egen datamaskin eller kjøpe andre steder så lenge maskinen er god nok til læringsarbeidet og har antivirusprogram. Da får du ikke subsidiebeløp fra RFK.
  • Du får gratis tilgang til alt du trenger av programvare på skolen, inkludert Microsoft Office 365.
  • Elever i spesialundervisning får tilbud om å kjøpe iPad.
  • Elever med voksenrett har tilbud om å kjøpe grunnmodell windows (ikke mac).
  • Forbrukerkjøpsloven, angrerettloven eller andre forbrukerlover gjelder ikke ved kjøp på PC-ordningen. Les om hvorfor i kjøpsvilkår